ZPB haalt twee Kroaten en vormt nieuw begeleidingsteam voor de jeugd

Eredivisie Heren, Clubnieuws
Archiefbeeld | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
30 juli 2020
ZPB haalt twee Kroaten en vormt nieuw begeleidingsteam voor de jeugd

De herenploeg van ZPB H&L Productions heeft zich versterkt met twee nieuwe spelers afkomstig uit Kroatië. Linkshander Luka Jovanovic (24) en midachter Rudolf Cvanciger (25) komen over uit de Balkan. Jovanovic is geen onbekende in de eredivisie. De oud-jeugdinternational speelde twee seizoenen geleden voor ZV De Zaan en stapte na een jaar over naar de Hongaarse competitie. 

Onlangs maakte de Barendrechtse club ook bekend dat ze aankomend seizoen met vier jeugdteams uit zullen komen in de hoogste jeugdcompetities. In zowel de B- als de C-Eredivisie schrijft de club een jongens- en een meidenteam in. Daisy Schoenmakers (CM), Eun-Jin de Heer (BM), Arjen Silvis (CJ) en Sander van der Made (BJ) zullen de teams begeleiden. 

Ook Marco Booij is weer terug bij de club waar hij 'groot' werd. Hij zal als talententrainer fungeren binnen de herenselectie van ZPB.

Beeld:
Archiefbeeld | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
LEES MEER OVER
2,165

Reacties

Lees ook

06 juli 2020
Met de komst van Jorik Amesz is de selectie van Waterpolo Den Haag voor het komende Eredivisie-seizoen compleet. De 22-j…
1,059
29 juni 2020
Jeroen Rouwenhorst vervolgt zijn waterpololoopbaan bij UZSC. Rouwenhorst (20) komt over van Schuurman BZC waar hij de af…
1,896