Sterren van de Week

Eredivisie Heren, Eredivisie Dames
06 februari 2019
Sterren van de Week

Wie scoort er de fraaiste doelpunten? Wie is de onzichtbare kracht die zijn teamgenoten keer op keer in staat stelt om te scoren en welke doelman timmert zijn doel het beste dicht?

Dit seizoen is waterpolo.nl de nieuwe rubriek: De ‘Ster van de Week’ gestart. De gang van zaken is heel simpel: de Eredivisiecoaches bepalen. Na elke gespeelde wedstrijd kiest de coach de drie beste spelers van de tegenstander in de orde: 3 sterren, 2 sterren, 1 ster. De lijst is zo accuraat mogelijk. Wij zijn hierbij afhankelijk van het moment waarop we de gegevens van de coaches ontvangen. Aan het eind van het seizoen is de speler met de meest verzamelde sterren, de ster van het seizoen.

Sterren van afgelopen speelronde
Eredivisie Dames: Eva Legierse, Bridget Leeson-Smith, Yasemin Smit, Marloes Nijhuis en Simone van de Kraats.
Eredivisie Heren: Sander Roels, Ruben Hoepelman, Benjamin Hessels, Oscar Visser, Joep Lankwarden, Milan de Koff, Sander Veltkamp, Omar Qachach, Esben Wansleeben, Max van der Werve, Dennis van der Linde, Tom Geestman, Jacopo Mandolini, Lars Reuten en Stan van den Heuvel.

Lijst%20(def)-page-001%20(1).jpg
 

Beeld:
Debby Willemsz (Widex GZC Donk) binnen op plek vier | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

08 juli 2019
Aankomend seizoen zal de ervaren waterpolocoach Ron Loos de herenselectie van ZPC Het Ravijn uit Nijverdal onder zijn ho…
1,113
28 juni 2019
Polar Bears heeft zijn technische staf voor het mannenteam van aankomend seizoen rond. Naast dat Mike van Beek aan het r…
1,390