Aanwinsten De Ham

Eredivisie Heren
27 juni 2022
Aanwinsten De Ham

De voorbereidingen voor het volgend seizoen zijn in volle gang. De Ham is dan ook blij met de twee nieuwe aanwinsten: Bradley Sap (De Zaan) en Cedric Bons (ZVL).

Bradley (23) komt weer terug bij De Ham na een uitstapje bij de buren van ZV De Zaan. De Ham hoopt dat Bradley de ervaringen die hij op heeft gedaan bij De Zaan kan doorgeven aan de jonge selectie van De Ham. Naast het poloën is Bradley druk bezig met zijn studie fysiotherapie. “Ik ga voor een mooi resultaat het komende seizoen zowel op sportief vlak als voor de studie”.

Cedric (20) komt over van ZVL-1886 Center. Daar speelde hij de afgelopen zes jaar in de jeugd en de laatste seizoenen in de herenselectie. Hij was aanvoerder van Heren 2 en heeft vijftien wedstrijden in het eerste mee mogen doen. “Ik heb het erg naar mij zin gehad bij ZVL, maar het was tijd voor een nieuwe impuls om mijzelf verder te ontwikkelen. De Ham is een ambitieuze club waar ik de volgende stap in mijn ontwikkeling kan maken.”

De Ham is blij met deze twee impulsen. De ervaring, verdedigende kwaliteiten en schotkracht van Bradley zullen het team zeker sterker maken. Dit geldt ook voor de snelheid van Cedric en zijn neusje voor de goal. De Ham kijkt daarom met vertrouwen uit naar het aankomende seizoen.

Bron: De Ham

Beeld:
Bradley Sap (links) en Cedric Bons
LEES MEER OVER
1,930

Lees ook

25 november 2022
Een unieke situatie: NOC*NSF, VSG, het ministerie van VWS en vijf teamsporten, namelijk handbal, hockey, korfbal, volley…
20 november 2022
In de Eredivisie Heren staat AZC na de relatief eenvoudige zege op De Linge/PCG nog altijd fier aan kop. Bij de dames is…
1,507