Claudio Brancatello naar De Zaan

Eredivisie Heren
14 juli 2023
Claudio Brancatello naar De Zaan

De heren van ZV de Zaan krijgen nogmaals versterking uit Italiaanse hoek. Claudio Brancatello, die inmiddels al een paar jaar in Nederland actief is in de Eredivisie, start dit seizoen bij de Zaanse ploeg. 

De 29-jarige speler is een echte allrounder die in Florence en Turijn in de hoogste waterpolo regionen meedraaide. Sinds vier jaar is hij actief in Nederland. Hij begon bij AZC Alphen als teamgenoot van Jacopo Mandolini, die nu aan zijn tweede seizoen bij ZV de Zaan begint. De afgelopen drie seizoenen speelde Claudio bij ZVL uit Leiden.

Trainer en coach van de herenselectie Andreas Miralis is blij dat Claudio de overstap naar ZV de Zaan maakt: “Het is een hele ervaren speler die van enorme waarde is op meerdere fronten. Hij gaat een mooie bijdrage leveren bij het behalen van onze doelen.”

ZV de Zaan zal seizoen 2023/2024 niet alleen weer voor de prijzen in Nederland gaan spelen. Ook gaat Heren 1 Europa in. De ploeg uit Zaandam start in de LEN Challenger Cup.

Bron: ZV de Zaan

Beeld:
Claudio Brancatello
1,617

Lees ook

20 september 2023
Het nieuwe waterpoloseizoen staat voor de deur en waterpoloclub ZVL-1886 is klaar voor een frisse start met tal van nieu…
1,809
19 september 2023
Woensdag start de Eredivisie met een wedstrijd tussen de jongens van JTT en Het Ravijn. Zaterdag komen, met uitzondering…
1,173