Eredivisie Heren van start

Eredivisie Heren
Mark Visser van ZVL-1886 ontvangt Het Ravijn
Eredivisie Heren van start

Aankomende zaterdag staren de heren met de Eredivisie. Veel ploegen versterkten zich dit seizoen met nieuwe spelers. Opvallend was de trainerscarrousel. Die draaide deze zomer op volle toeren. In de Eredivisie heren konden maar liefst acht clubs op zoek naar nieuwe hoofdtrainers (Polar Bears, Schuurman BZC, Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort, UZSC, AZC Alphen, ZVL-1886, Widex GZC Donk, SVH en ZPB H&L Productions). Met al deze wijzigingen is het lastig voorspellen hoe de competitie gaat lopen. Dat het een enerverend seizoen vol met verrassingen gaat worden, staat wel vast. Een uitgebreide voorbeschouwing leest u in onze nieuwe ManMeer! die dit weekend uitkomt.

SVH neemt het op tegen promovendus ZV De Zaan. Na het Supercupverlies speelt het Leidse ZVL-1886 tegen Het Ravijn. Schuurman BZC krijgt in UZSC de nummer twee van de vorige competitie op bezoek. Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort speelt tegen ZPB H&L Productions. Een duel tussen de nummer zeven en negen van vorig jaar. Het vijfde en laatste treffen is tussen De Ham en Polar Bears. 

De dames Eredivisie begint volgend weekend. 

Programma Eredivisie Heren zaterdag 29 september

18:05 uur SVH H1 - ZV De Zaan H1 Sportcomplex de Wilgenring
19:00 uur ZVL-1886 H1 - Het Ravijn H1 De Zijl
19:00 uur Schuurman BZC H1 - UZSC H1 't Timpke
19:15 uur Schoonderbeek Bouw ZPC AMERSFOORT H1 - ZPB H&L Productions H1 Sportcomplex Amerena
20:00 uur De Ham H1 - Polar Bears H1 De Crommenije

Beeld:
Mark Visser van ZVL-1886 ontvangt Het Ravijn | Beeldboot/ Gertjan Kooij
LEES MEER OVER

Lees ook

ZPB H&L Productions heeft zich voor komend seizoen versterkt met Maurice Dentro (27) en Jens Wijgers (19). Na de nie…
1,199
Na de aanstelling van Hans Blikslager als trainer-coach van de damesselectie, is het UZSC gelukt Sebastiaan Brands (27)…
1,663