Gies Wijnhoven naar ZVL-1886 Center

Eredivisie Heren
27 mei 2022
Gies Wijnhoven naar ZVL-1886 Center

Na het afsluiten van een sterk naseizoen heeft ZVL-1886 Center zich al snel op een cruciale plek van versterking weten te voorzien. Gies Wijnhoven zal komend seizoen overkomen van UZSC om de Leidse topclub te versterken.

“We hebben een goede, brede bank, maar willen op cruciale plekken het team van een impuls voorzien”, aldus coach John van der Burg. "Met de komst van midachter Gies zal onze verdediging nog beter staan en ook in de tweede aanvalslijn zal hij voor veel onrust kunnen zorgen.”

 Gies: “Na veertien leerzame jaren bij UZSC was ik toe aan een volgende stap”, zo geeft Gies aan. “Leiden heeft een club met veel historie en mooi publiek waar ik in een nieuw team met oude bekenden wordt herenigd. In deze nieuwe omgeving wil ik mij verder ontwikkelen als speler om samen de club haar topsportambities te realiseren.”

Top Waterpolo Leiden (TWL) is blij en trots om een kwaliteitsspeler met het karakter van Gies toe te kunnen voegen aan de bestaande selectie.

Bron: ZVL-1886 Center

Beeld:
Gies Wijnhoven tekent zijn contract bij ZVL-1886 Center
LEES MEER OVER
1,523

Lees ook

27 juni 2022
De voorbereidingen voor het volgend seizoen zijn in volle gang. De Ham is dan ook blij met de twee nieuwe aanwinsten: Br…
1,423
18 juni 2022
Na het aantrekken van Gies Wijnhoven heeft ZVL-1886 Center zich ook in aanvallend opzicht weten te versterken. Coach Joh…
1,524