Gies Wijnhoven naar ZVL-1886 Center

Eredivisie Heren
Gies Wijnhoven naar ZVL-1886 Center

Na het afsluiten van een sterk naseizoen heeft ZVL-1886 Center zich al snel op een cruciale plek van versterking weten te voorzien. Gies Wijnhoven zal komend seizoen overkomen van UZSC om de Leidse topclub te versterken.

“We hebben een goede, brede bank, maar willen op cruciale plekken het team van een impuls voorzien”, aldus coach John van der Burg. "Met de komst van midachter Gies zal onze verdediging nog beter staan en ook in de tweede aanvalslijn zal hij voor veel onrust kunnen zorgen.”

 Gies: “Na veertien leerzame jaren bij UZSC was ik toe aan een volgende stap”, zo geeft Gies aan. “Leiden heeft een club met veel historie en mooi publiek waar ik in een nieuw team met oude bekenden wordt herenigd. In deze nieuwe omgeving wil ik mij verder ontwikkelen als speler om samen de club haar topsportambities te realiseren.”

Top Waterpolo Leiden (TWL) is blij en trots om een kwaliteitsspeler met het karakter van Gies toe te kunnen voegen aan de bestaande selectie.

Bron: ZVL-1886 Center

Beeld:
Gies Wijnhoven tekent zijn contract bij ZVL-1886 Center
LEES MEER OVER
1,723

Lees ook

Landskampioen GZC/Donk trof in Polar Bears een taaie tegenstander en was de enige ploeg die drie duels nodig had om de h…
1,428
Nu de halve finales bij de vrouwen bekend zijn, is het komend weekeinde de beurt aan de mannen. Bij de bepaling van de e…
2,471