Gies Wijnhoven naar ZVL-1886 Center

Eredivisie Heren
27 mei 2022
Gies Wijnhoven naar ZVL-1886 Center

Na het afsluiten van een sterk naseizoen heeft ZVL-1886 Center zich al snel op een cruciale plek van versterking weten te voorzien. Gies Wijnhoven zal komend seizoen overkomen van UZSC om de Leidse topclub te versterken.

“We hebben een goede, brede bank, maar willen op cruciale plekken het team van een impuls voorzien”, aldus coach John van der Burg. "Met de komst van midachter Gies zal onze verdediging nog beter staan en ook in de tweede aanvalslijn zal hij voor veel onrust kunnen zorgen.”

 Gies: “Na veertien leerzame jaren bij UZSC was ik toe aan een volgende stap”, zo geeft Gies aan. “Leiden heeft een club met veel historie en mooi publiek waar ik in een nieuw team met oude bekenden wordt herenigd. In deze nieuwe omgeving wil ik mij verder ontwikkelen als speler om samen de club haar topsportambities te realiseren.”

Top Waterpolo Leiden (TWL) is blij en trots om een kwaliteitsspeler met het karakter van Gies toe te kunnen voegen aan de bestaande selectie.

Bron: ZVL-1886 Center

Beeld:
Gies Wijnhoven tekent zijn contract bij ZVL-1886 Center
LEES MEER OVER
1,671

Lees ook

25 mei 2023
Lars ten Broek speelt vanaf komend seizoen voor OSC Boedapest, de nummer 2 van Hongarije. De 19-jarige topscorer van Pol…
1,495
25 mei 2023
Justin Spaans en Koen de Weerd zijn de nieuwe hoofdcoaches bij De Ham. Spaans neemt de heren onder z’n hoede, De Weerd d…