Jeroen Rouwenhorst en Olivier Smits naar UZSC

Eredivisie Heren
Jeroen Rouwenhorst en Olivier Smits naar UZSC

Na de komst van András Garancsy heeft UZSC zich verder weten te versterken. Jeroen Rouwenhorst keert terug en ook Olivier Smits kiest voor de Utrechtse club.  

Rouwenhorst keert na één seizoen terug bij UZSC. De midvoor begon met waterpolo bij NDD Doetinchem. Op vijftienjarige leeftijd maakte hij de overstap naar Schuurman BZC en vanaf 2020 speelde hij twee seizoenen bij UZSC. In 2022 vertrok hij naar Servië om te spelen bij VK Valis Valjevo, maar halverwege het seizoen 2022-2023 keerde hij terug naar Nederland terug en ging voor AZC uit Alphen aan den Rijn spelen. Nu keert de midvoor van het Nederlands team weer terug bij UZSC.

Olivier Smits, opgeleid bij HZC De Robben, speelde eerder voor GZC Donk en VZC. Het afgelopen seizoen speelde hij weer voor De Robben en werd topscorer in de Eerste Divisie. Smits wilt bij UZSC nog een keer de uitdaging zoeken in de Eredivisie. Smits wordt bij UZSC herenigd met zijn zus Liselotte die in Dames 3 speelt.

UZSC verheugt zich op de komst Garancsy, Rouwenhorst en Smits. Coach Johan Aantjes hoopt bij te kunnen dragen aan hun verdere ontwikkeling.

Bron: UZSC

Beeld:
Jeroen Rouwenhorst
1,839

Lees ook

Komend weekeinde staat weer volgeboekt met wedstrijden in de eredivise voor de mannen.  Bij de vrouwen valt de besl…
In de competitie bij de mannen was er de eerste overwinning voor MNC Dordrecht. Mede dankzij vijf doelpunten van Dino va…
1,472