Luca Jovanovic versterkt ZVL

Eredivisie Heren
Luca Jovanovic versterkt ZVL

Na het aantrekken van Gies Wijnhoven heeft ZVL-1886 Center zich ook in aanvallend opzicht weten te versterken. Coach John van den Burg is blij met de komst van Luka Jovanovic, die het afgelopen seizoen speelde voor Sete in Frankrijk. Voor de komende twee jaar heeft de 27-jarige linkshander zich verbonden aan ZVL.

“We zochten nog naar een aanvallende impuls voor het team”, zo geeft John van den Burg aan. “We zijn overtuigd dit te hebben ingevuld met de komst van Luka Jovanovic. Hiermee is het team compleet. Met de bekende sterke basis en met Luka en Gies moeten wij in staat zijn de volgende stap te maken.”

Luca kijkt uit naar zijn rentree in de Nederlandse competitie, waarin hij eerder voor de ZV De Zaan en ZPB H&L Productions uitkwam. “Ik kijk ernaar uit om met ZVL de strijd aan te gaan. Het team heeft veel potentie en de club een unieke sfeer en een hechte community. Ik ben ervan overtuigd dat we een mooi seizoen tegemoet gaan."

TopWaterpolo Leiden (TWL) is blij en trots om een volgende kwaliteitsspeler toe te kunnen voegen aan de bestaande selectie. Het huidige team heeft aangetoond sterk te zijn en als team een goede prestatie neer te kunnen zetten. Met de toevoeging van Luka en eerder Gies kijken TWL en haar partners uit naar een mooi nieuw seizoen en nieuw zwembad.

Bron: ZVL-1886 Center

1,771

Lees ook

In de mannen competitie won ZV De Zaan dit weekend met 16-10 van De Ham. Koploper GZC Donk maakte in het Groenhovenbad g…
1,443
Een nieuwe waterpolo Eredivisie speelronde staat weer voor de boeg, na de finaleronde van de ManMeer!-Cup, met een vol p…