Paul Metz waarnemend hoofdcoach heren 1 ZPC Het Ravijn

Eredivisie Heren
10 augustus 2023
Paul Metz waarnemend hoofdcoach heren 1 ZPC Het Ravijn

Nu Jan Mensink, herstellende van een auto-ongeluk, de eerste seizoenshelft helaas niet aan de badrand kan staan, is er door de topsportcommissie van ZPC Het Ravijn de afgelopen periode gezocht naar een geschikte vervangende trainer/coach. Deze is gevonden in de persoon van Paul Metz.

Paul en Jan kennen elkaar al jaren. "Jan heeft veel voor mij betekend en hieruit is een vriendschap ontstaan. Toen ik hoorde van Jan zijn ongeluk, wilde ik graag wat betekenen voor Jan en Het Ravijn", aldus Paul. Paul is geen onbekende in de waterpolowereld. Zo was hij (samen met Jan) bondscoach en trainer/coach van diverse teams op het hoogste niveau. Daarnaast leidt hij trainers op tot trainer niveau 2 en 3 met behulp van zijn eigen ontwikkelde software programma SuperCoach Online en is hij mede oprichter van Waterpolokampen.nl.

ZPC Het Ravijn is voor Paul een bekende vereniging, waar hij op zijn 12e voor het eerst als speler actief was. "Ik heb Het Ravijn altijd gevolgd. De afgelopen jaren is er gebouwd aan een sterk herenteam. Achter deze groep komt ook een mooie lichting met talentvolle jeugdspelers. Door de jaren heen heb ik heel wat mensen bij Het Ravijn mogen leren kennen. Het is een mooie club waar ik altijd hartelijk ben en wordt ontvangen."  

Paul zal Jan tot en met 31 december vervangen als hoofdtrainer en coach van heren 1 van ZPC Het Ravijn. Paul zal daarin nauw samenwerken met de rest van de technische staf, die na het ongeluk van Jan klaar stond om wat extra’s te betekenen. Het bestuur en de topsportcommissie wensen Paul en staf heel veel succes en Jan een voorspoedig herstel.

Bron: ZPC Het Ravijn

Beeld:
Paul Metz
1,590

Lees ook

20 september 2023
Het nieuwe waterpoloseizoen staat voor de deur en waterpoloclub ZVL-1886 is klaar voor een frisse start met tal van nieu…
1,807
19 september 2023
Woensdag start de Eredivisie met een wedstrijd tussen de jongens van JTT en Het Ravijn. Zaterdag komen, met uitzondering…
1,173