Paul Metz waarnemend hoofdcoach heren 1 ZPC Het Ravijn

Eredivisie Heren
Paul Metz waarnemend hoofdcoach heren 1 ZPC Het Ravijn

Nu Jan Mensink, herstellende van een auto-ongeluk, de eerste seizoenshelft helaas niet aan de badrand kan staan, is er door de topsportcommissie van ZPC Het Ravijn de afgelopen periode gezocht naar een geschikte vervangende trainer/coach. Deze is gevonden in de persoon van Paul Metz.

Paul en Jan kennen elkaar al jaren. "Jan heeft veel voor mij betekend en hieruit is een vriendschap ontstaan. Toen ik hoorde van Jan zijn ongeluk, wilde ik graag wat betekenen voor Jan en Het Ravijn", aldus Paul. Paul is geen onbekende in de waterpolowereld. Zo was hij (samen met Jan) bondscoach en trainer/coach van diverse teams op het hoogste niveau. Daarnaast leidt hij trainers op tot trainer niveau 2 en 3 met behulp van zijn eigen ontwikkelde software programma SuperCoach Online en is hij mede oprichter van Waterpolokampen.nl.

ZPC Het Ravijn is voor Paul een bekende vereniging, waar hij op zijn 12e voor het eerst als speler actief was. "Ik heb Het Ravijn altijd gevolgd. De afgelopen jaren is er gebouwd aan een sterk herenteam. Achter deze groep komt ook een mooie lichting met talentvolle jeugdspelers. Door de jaren heen heb ik heel wat mensen bij Het Ravijn mogen leren kennen. Het is een mooie club waar ik altijd hartelijk ben en wordt ontvangen."  

Paul zal Jan tot en met 31 december vervangen als hoofdtrainer en coach van heren 1 van ZPC Het Ravijn. Paul zal daarin nauw samenwerken met de rest van de technische staf, die na het ongeluk van Jan klaar stond om wat extra’s te betekenen. Het bestuur en de topsportcommissie wensen Paul en staf heel veel succes en Jan een voorspoedig herstel.

Bron: ZPC Het Ravijn

Beeld:
Paul Metz
1,702

Lees ook

In de eredivisie bij de mannen bleef het in Krommenie tussen De Ham en ZPB H&L Productions spannend tot het eind. Bi…
2,050
In het weekend is weer een vol programma in de eredivisie bij de mannen. Koploper ZV De Zaan krijgt op zaterdag in eigen…
1,438