Programma derde ronde play-outs

Eredivisie Heren
Robert Beskers is weer terug in de goal bij Schuurman BZC | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
Programma derde ronde play-outs

Opluchting, dat was het grote woord bij Schuurman BZC vorige week. Nadat in de tweede ronde van de play-outs directe degradatie ten koste van Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort voorlopig werd afgewend, moet het kunstje nu worden voltooid tegen Waterpolo Den Haag. De Borculoërs hebben twee zware weekenden achter de rug met emotionele tweekampen tegen SVH en ZPC Amersfoort. De ploeg is gekraakt, maar getergd. 

Wat de ploeg voor zal hebben op de aanstaande tegenstander is ritme. Waterpolo Den Haag speelde haar laatste officiële wedstrijd op 13 april jl. Een wedstrijd waar de Hagenezen niet graag aan terugdenken.

In de laatste speelronde van de competitie verspeelde de ploeg het kampioenschap aan PSV. Maar alsnog lonkt er een eerste jaar op het hoogste niveau voor de ploeg. De startgemeenschap werd in 2012 opgericht door de Haagse waterpoloverenigingen CWP, DES, DSZ, HZZIAN, ZDHC en ZCR en klom sindsdien omhoog. Vooral HZ Zian was een roemruchte club in de geschiedenis van de Eredivisie, met totaal zeventien titels achter haar naam, de laatste uit 1976.

PD%20R3.png

Zaterdag 25 mei
19.15 uur Waterpolo Den Haag - Schuurman BZC (scheidsrechters Gransjean en Van Duijnen)

Zondag 26 mei
18.00 uur Schuurman BZC - Waterpolo Den Haag (scheidsrechters Van den Heuvel en Bijeman)

Beeld:
Robert Beskers is weer terug in de goal bij Schuurman BZC | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
LEES MEER OVER

Lees ook

Thijmen Karel is de nieuwste aanwinst voor ZPC Amersfoort. De 20-jarige speler komt over van Het Ravijn.Karel begon op z…
1,543
Aankomend seizoen is Filip Kljajevic de nieuwe hoofdcoach van de herenselectie van Zwem -en Poloclub Het Ravijn. De voor…