Stan van den Heuvel terug bij GZC DONK

Eredivisie Heren
Stan van den Heuvel terug bij GZC DONK

GZC DONK kondigt met trots de terugkeer van Stan van den Heuvel aan, de topscorer van de Eredivisie van vorig seizoen. Na een jaar AZC, keert Stan terug naar zijn oude club, waar hij zich weer bij zijn broer Quint zal voegen.

Trainer Ingmar Veenhuis is verheugd met de komst van Stan en ziet in hem een waardevolle versterking voor het huidige team. "Met zijn indrukwekkende scoringsvermogen en creativiteit zal Stan een cruciale rol spelen in de jacht van GZC DONK op het behalen van de kampioenstitel en de beker."

Als kampioen van Nederland heeft GZC DONK bovendien de kans om deel te nemen aan Europese wedstrijden. De club heeft ambitieuze doelstellingen en streeft ernaar om zowel nationaal als internationaal succes te behalen.

Stan van den Heuvel kijkt uit naar zijn terugkeer bij zijn geliefde club en de mogelijkheid om opnieuw samen te spelen met zijn broer. Na een jaar van persoonlijke ontwikkeling buiten de club, voelt Stan dat het nu het juiste moment is om terug te keren naar de plek waar hij is opgegroeid.

Bericht: GZC DONK

Beeld:
Stan van den Heuvel
1,048

Lees ook

Komend weekeinde staat weer volgeboekt met wedstrijden in de eredivise voor de mannen.  Bij de vrouwen valt de besl…
In de competitie bij de mannen was er de eerste overwinning voor MNC Dordrecht. Mede dankzij vijf doelpunten van Dino va…
1,485