Tim De Mey naar UZSC

Eredivisie Heren
23 juni 2019
Tim De Mey naar UZSC

International Tim De Mey verruilt AZC Alphen voor UZSC. De 21-jarige Alphenaar heeft vanaf zijn 5e voor AZC gespeeld en is toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft hij gevonden bij de regerend landskampioen in Utrecht. 

De Mey werd zelf in 2018 kampioen met AZC en won de laatste twee seizoenen de KNZB-Beker. Hij maakt sinds enkele jaren deel uit van de nationale A-selectie en debuteerde begin 2019 voor Oranje met twee treffers in de World League-wedstrijd in en tegen Oekraïne. Donderdag speelde hij ook in Veenendaal mee in de met 11-7 gewonnen interland tegen Roemenië.

Tim De Mey: “Na een aantal gesprekken met de Topsportcommissie van UZSC ben ik enthousiast geraakt over de club, het team en de mensen eromheen. Het feit dat ik studeer in Utrecht heeft ook zeker meegewogen bij mijn beslissing.”

UZSC is zeer verheugd met de komst van Tim De Mey. Naast Pascal Janssen heeft UZSC hiermee nog een speler van de A-selectie aan de spelersgroep toegevoegd. “De ervaring van Tim komt goed van pas in de jonge dynamische ploeg waarmee UZSC komend seizoen de competitie in gaat”, aldus de club in een persbericht.

(Bron: UZSC)

Beeld:
Archieffoto Beeldboot/Gertjan Kooij
2,033

Reacties

Lees ook

20 oktober 2019
Tot gisteren waren er nog drie teams zonder puntverlies, daar is er nu nog maar een van over. UZSC won met 10-3 van Het…
19 oktober 2019
In de Eredivisie Heren volgen vandaag 'maar' vijf wedstrijden, nu Polar Bears heeft besloten om niet te spelen tegen Sch…