Tim De Mey naar UZSC

Eredivisie Heren
23 juni 2019
Tim De Mey naar UZSC

International Tim De Mey verruilt AZC Alphen voor UZSC. De 21-jarige Alphenaar heeft vanaf zijn 5e voor AZC gespeeld en is toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft hij gevonden bij de regerend landskampioen in Utrecht. 

De Mey werd zelf in 2018 kampioen met AZC en won de laatste twee seizoenen de KNZB-Beker. Hij maakt sinds enkele jaren deel uit van de nationale A-selectie en debuteerde begin 2019 voor Oranje met twee treffers in de World League-wedstrijd in en tegen Oekraïne. Donderdag speelde hij ook in Veenendaal mee in de met 11-7 gewonnen interland tegen Roemenië.

Tim De Mey: “Na een aantal gesprekken met de Topsportcommissie van UZSC ben ik enthousiast geraakt over de club, het team en de mensen eromheen. Het feit dat ik studeer in Utrecht heeft ook zeker meegewogen bij mijn beslissing.”

UZSC is zeer verheugd met de komst van Tim De Mey. Naast Pascal Janssen heeft UZSC hiermee nog een speler van de A-selectie aan de spelersgroep toegevoegd. “De ervaring van Tim komt goed van pas in de jonge dynamische ploeg waarmee UZSC komend seizoen de competitie in gaat”, aldus de club in een persbericht.

(Bron: UZSC)

Beeld:
Archieffoto Beeldboot/Gertjan Kooij
2,106

Reacties

Lees ook

11 oktober 2020
De tweede speelronde in de eredivisie heren was normaal gesproken voor vier teams de eerste. Nadat vorige week twee duel…
10 oktober 2020
Nu de wedstrijden dit weekend zonder publiek worden gespeeld, hebben diverse clubs in allerijl livestreams opgezet om er…
2,974