Tim De Mey naar UZSC

Eredivisie Heren
Tim De Mey naar UZSC

International Tim De Mey verruilt AZC Alphen voor UZSC. De 21-jarige Alphenaar heeft vanaf zijn 5e voor AZC gespeeld en is toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft hij gevonden bij de regerend landskampioen in Utrecht. 

De Mey werd zelf in 2018 kampioen met AZC en won de laatste twee seizoenen de KNZB-Beker. Hij maakt sinds enkele jaren deel uit van de nationale A-selectie en debuteerde begin 2019 voor Oranje met twee treffers in de World League-wedstrijd in en tegen Oekraïne. Donderdag speelde hij ook in Veenendaal mee in de met 11-7 gewonnen interland tegen Roemenië.

Tim De Mey: “Na een aantal gesprekken met de Topsportcommissie van UZSC ben ik enthousiast geraakt over de club, het team en de mensen eromheen. Het feit dat ik studeer in Utrecht heeft ook zeker meegewogen bij mijn beslissing.”

UZSC is zeer verheugd met de komst van Tim De Mey. Naast Pascal Janssen heeft UZSC hiermee nog een speler van de A-selectie aan de spelersgroep toegevoegd. “De ervaring van Tim komt goed van pas in de jonge dynamische ploeg waarmee UZSC komend seizoen de competitie in gaat”, aldus de club in een persbericht.

(Bron: UZSC)

Beeld:
Archieffoto Beeldboot/Gertjan Kooij
2,201

Lees ook

In de eredivisie bij de mannen bleef het in Krommenie tussen De Ham en ZPB H&L Productions spannend tot het eind. Bi…
2,043
In het weekend is weer een vol programma in de eredivisie bij de mannen. Koploper ZV De Zaan krijgt op zaterdag in eigen…
1,434