Titel met een staartje?

Eredivisie Heren
30 mei 2022
Titel met een staartje?

Zondag veroverden de mannen van Het Ravijn de eerste landstitel uit de geschiedenis. De champagne werd ontkurkt en de schaal uitgereikt. Na de wedstrijd tekende tegenstander Polar Bears echter protest aan bij de KNZB.

Bij een stand van 9-9 scoorde Bas ter Brake een doelpunt voor de Nijverdalse thuisploeg. Polar Bears is van mening dat de goal buiten de schotklok van dertig seconden werd gemaakt. 

Tegen Edestad.nl zegt Rob van de Blaak, technisch directeur bij Polar Bears: "Het is duidelijk dat de midvoor van Het Ravijn de bal nog krijgt, terwijl de schotklok al lang is verstreken. We tekenen protest aan omdat we vinden dat dit onrecht teruggedraaid moet worden. Wat ons betreft spelen we de finale verder bij een stand van 9-9 en de tijd op de klok die er toen nog was. Dit was van grote invloed op de uitslag."

Wat dit betekent voor de titel van Het Ravijn is nu nog niet duidelijk.

Beeld:
Orange Pictures
LEES MEER OVER
5,598

Lees ook

27 juni 2022
De voorbereidingen voor het volgend seizoen zijn in volle gang. De Ham is dan ook blij met de twee nieuwe aanwinsten: Br…
1,423
18 juni 2022
Na het aantrekken van Gies Wijnhoven heeft ZVL-1886 Center zich ook in aanvallend opzicht weten te versterken. Coach Joh…
1,524