UZSC breekt met coach Róbert Munkácsy

Eredivisie Heren
15 november 2019
UZSC breekt met coach Róbert Munkácsy

Koploper van de Eredivisie Heren UZSC heeft coach Róbert Munkácsy aan de kant gezet. Het boterde niet meer tussen de spelersgroep en coach. Munkácsy werd afgelopen juli aangesteld bij de regerend landskampioen. De 35-jarige Hongaar is nog in overleg of hij mogelijk aanblijft in zijn rol als jeugdtrainer.

'UZSC gaat niet verder vanwege een niet te overbruggen verschil in inzicht over speelwijze en training tussen de club en Róbert. Dit ondanks de goede resultaten aan het begin van de competitie', zo luidt de verklaring van UZSC. De timing is zeker opvallend. De Utrechtse club won in september de Supercup en staat in de Eredivisie zonder puntverlies bovenaan. 

Munkácsy is de tweede coach die er dit seizoen uitvliegt in de Eredivisie. Eerder stapte Zeno Reuten op bij Widex GZC Donk. Ook bij de Goudse club - de huidige nummer twee in de Eredivisie - waren de resultaten goed. 

Beeld:
| Beeldboot/ Gertjan Kooij.
LEES MEER OVER

Lees ook

25 mei 2023
Lars ten Broek speelt vanaf komend seizoen voor OSC Boedapest, de nummer 2 van Hongarije. De 19-jarige topscorer van Pol…
1,369
25 mei 2023
Justin Spaans en Koen de Weerd zijn de nieuwe hoofdcoaches bij De Ham. Spaans neemt de heren onder z’n hoede, De Weerd d…