Europese top in Nijverdal voor Champions League

Internationaal Toernooi, Clubnieuws
Europese top in Nijverdal voor Champions League

Van donderdag 29 september tot en met zondag 2 oktober vindt de eerste ronde van de LEN Champions League waterpolo plaats in zwembad Het Ravijn. De heren ontvangen dan in eigen bad louter Europese topploegen.

De ploeg van trainer-coach Zeno Reuten veroverde in mei - voor het eerst in de historie van de club - de nationale waterpolotitel door de heren van Polar Bears uit Ede in drie wedstrijden te verslaan. Met het behalen van het landskampioenschap plaatste Het Ravijn zich direct voor de Champions League.

Het Ravijn neemt het op tegen A Hid Vasas-Plaket (Hongarije), Steaua Bucharest (Roemenië), Primorac Kotor (Montenegro) en Nepobjedivi Invictum Sarajevo (Bosnië en Herzegovina).

Kaartverkoop & programma
Iedereen is van harte welkom om deze wedstrijden te komen bezoeken. Kaarten zijn op de wedstrijddagen vanaf één uur voor aanvang van de eerste wedstrijd te koop bij de ingang van het zwembad. Een kaart voor een blok van twee wedstrijden kost voor volwassenen €12,50 en voor jeugd tot 11 jaar €5,-. Het is ook mogelijk om een passe-partout voor het hele toernooi te kopen: €25,- voor volwassenen en €15,- euro voor jeugd tot 11 jaar. Meer informatie: www.zpc-hetravijn.nl.

Programma

Donderdag 29 september 2022
18:30 uur Primorac Kotor (MNE) vs. Nepobjedivi Invictum Sarajevo (BIH)
20:30 uur ZPC Het Ravijn (NED) vs. Steaua Bucharest (ROU)

Vrijdag 30 september 2022
18:30 uur A Hid Vasas-Plaket (HUN) vs. Nepobjedivi Invictum Sarajevo (BIH)
20:30 uur ZPC Het Ravijn (NED) vs. Primorac Kotor (MNE)

Zaterdag 1 oktober 2022
11:00 uur Steaua Bucharest (ROU) vs. Nepobjedivi Invictum Sarajevo (BIH)
13:00 uur A Hid Vasas-Plaket (HUN) vs. Primorac Kotor (MNE)

18:30 uur Steaua Bucharest (ROU) vs. A Hid Vasas-Plaket (HUN)
20:30 uur ZPC Het Ravijn (NED) vs. Nepobjedivi Invictum Sarajevo (BIH)

Zondag 2 oktober 2022
9:00 uur Primorac Kotor (MNE) vs. Steaua Bucharest (ROU)
11:00 uur ZPC Het Ravijn (NED) vs. A Hid Vasas-Plaket (HUN)

De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de tweede ronde van de Champions Leaugue, de nummers 3 en 4 vervolgen hun Europese avontuur in de Euro Cup en de nummer 5 plaatst zich voor de nieuwe Challenger Cup.

Flyer CL

LEES MEER OVER
1,951

Lees ook

Wil jij onze Waterpolodames nog een laatste keer in actie zien komen voor de Olympische Spelen in Parijs? Dat kan! Van 9…
Michiel Zwart floot afgelopen weekeinde in het Kroatische Rijeka twee wedstrijden in de Euro Cup Final 4. Daarin namen d…