Martin van Sloten levert staf waterpolomannen ‘Apple onder de sportschoenen’

Oranje Heren
Martin van Sloten levert staf waterpolomannen ‘Apple onder de sportschoenen’

Martin van Sloten is een enorme sportliefhebber en waterpolo heeft een speciaal plekje in zijn hart. Als klein jochie begon hij met waterpolo bij VZC Veenendaal en nog altijd is hij verbonden aan Zwembad de Vallei. Met zijn sportzaak is hij gevestigd in het Veenendaalse zwembad en is hij dé sportspeciaalzaak van Veenendaal en omstreken.

“Als er één plek is die sport ademt, is het hier wel. Het is voor ons al tien jaar de perfecte locatie. Je kan hier terecht voor alles wat te maken heeft met hardlopen, wandelen, bootcamp, crossfit en zwemmen,” zegt Martin. Zijn focus ligt op het aanmeten van hardloop- en wandelschoenen en de daarbij behorende sportkleding. Maar ook zwemkleding is onderdeel van zijn assortiment. “Ik heb twintig jaar waterpolo gespeeld bij VZC en meer familieleden hebben een geschiedenis in het waterpolo. Het is en blijft een heel mooi spelletje.”

Dat Martin het waterpolo nog altijd een warm hart toedraagt, bleek wel toen hij onlangs vijf paar schoenen beschikbaar stelde aan de staf van de Nederlandse waterpolomannen. “Het zijn schoenen van het Zwitserse merk ‘ON’. Ik ben een van de grootste dealers in Nederland. Het is een populair en innoverend merk, de Apple onder de sportschoenen.” Bondscoach Harry van der Meer is er erg blij mee: “Hoewel wij natuurlijk geen marathon lopen, is het prettig om fijne en lichte schoenen te dragen tijdens de wedstrijden. Bij toernooien stelt de LEN en FINA dat de staf dezelfde kleding moet dragen. De schoenen moeten dus ook gelijk zijn. Mooi dat Martin met zijn waterpolohart dit faciliteert.”  

Zijn sportzaak is in de coronatijd flink verbouwd. Het zorgt voor een fijne sfeer. “Wij verkopen niet zomaar schoenen of kleding, maar leveren echt maatwerk. Aandacht en beleving staan voor ons centraal en iedereen krijgt een voetmeting. Zo vinden we de beste schoenen die bij jou en jouw doel passen.”

Op 1 juli spelen de Oranjemannen een interland tegen Frankrijk in Zwembad de Vallei in Veenendaal. Een mooie gelegenheid om naast de wedstrijd ook eens een kijkje te nemen in de sportzaak van Martin van Sloten!

Beeld:
Harry van der Meer (links) en Martin van Sloten
LEES MEER OVER
1,152

Lees ook

Waterpoloër Lars ten Broek heeft zijn contract bij de Hongaarse topclub OSC Boedapest met één seizoen verlengd.De Edenaa…
1,248
De Nederlandse waterpolomannen hebben het Europees kampioenschap in Kroatië afgesloten met een 16-10 overwinning op Duit…
1,664