Nederlandse scheidsrechters gaan de grens over

Scheidsrechters
Nederlandse scheidsrechters gaan de grens over

Nu de Oranjeteams zich weer klaarmaken voor de internationale eindtoernooien, maken ook verschillende Nederlandse scheidsrechters hun opwachting op EK's en WK. 

Michiel Zwart floot begin juni al de Final Eight in de Champions League bij de mannen in Belgrado en komt ook op het WK in actie dat aankomend weekend van start gaat in Hongarije. Op dat WK komt hij een bekende uit de Eredivisie tegen; Harvey Hinds. Hij fluit namens Curaçao z'n internationale wedstrijden. 

Daarna gaat Erwin Schapers naar Israël waar hij van 4 tot 11 juli in Netanya het EJK o.19 (meisjes) fluit. Diana Dutilh en – wederom – Michiel Zwart fluiten van 27 augustus tot 10 september het EK in het Kroatische Split, waarna Sander Gransjean de zomer namens het Nederlandse scheidsrechterskorps afsluit op het EJK o.19 (jongens) in Podgorica, Montenegro (18 tot 25 september).

Veel succes!

Beeld:
Sander Gransjean (links) en Michiel Zwart gaan weer een internationale zomer tegemoet (Orange Pictures)
LEES MEER OVER
1,625

Lees ook

Kort na de zomer organiseert de KNZB weer de vervolgcursus waterpolo official! De scheidsrechtersopleiding vindt uiteraa…
Michiel Zwart floot afgelopen weekeinde in het Kroatische Rijeka twee wedstrijden in de Euro Cup Final 4. Daarin namen d…