Nederlandse scheidsrechters gaan de grens over

Scheidsrechters
17 juni 2022
Nederlandse scheidsrechters gaan de grens over

Nu de Oranjeteams zich weer klaarmaken voor de internationale eindtoernooien, maken ook verschillende Nederlandse scheidsrechters hun opwachting op EK's en WK. 

Michiel Zwart floot begin juni al de Final Eight in de Champions League bij de mannen in Belgrado en komt ook op het WK in actie dat aankomend weekend van start gaat in Hongarije. Op dat WK komt hij een bekende uit de Eredivisie tegen; Harvey Hinds. Hij fluit namens Curaçao z'n internationale wedstrijden. 

Daarna gaat Erwin Schapers naar Israël waar hij van 4 tot 11 juli in Netanya het EJK o.19 (meisjes) fluit. Diana Dutilh en – wederom – Michiel Zwart fluiten van 27 augustus tot 10 september het EK in het Kroatische Split, waarna Sander Gransjean de zomer namens het Nederlandse scheidsrechterskorps afsluit op het EJK o.19 (jongens) in Podgorica, Montenegro (18 tot 25 september).

Veel succes!

Beeld:
Sander Gransjean (links) en Michiel Zwart gaan weer een internationale zomer tegemoet (Orange Pictures)
LEES MEER OVER
1,544

Lees ook

27 juli 2022
Vanavond fluit Diana Dutilh de finale in de World League Super Final tussen Italië en Amerika. Nooit eerder kreeg een vr…
3,815
04 juli 2022
Naast het bronzen succes van de waterpolodames op het WK in Boedapest leverde nog een Nederlander een prestatie van form…
1,521