ManMeer!-Café Zwolle

ManMeer!-Café, ManMeer!-Magazine
30 oktober 2018
ManMeer!-Café Zwolle

Vanwege te weinig animo is dit evenement geannuleerd

Op donderdag 13 december is het derde ManMeer!-Café. In een informele setting bespreken we samen met o.a. ex-damesbondscoach en huidige coach van Het Ravijn Dames 1 Jan Mensink en KNZB Programmamanager Guust Jutte o.a. de opzet van het damespolo. Tevens is dan de lancering van de nieuwe ManMeer! Ook is er een interactief gedeelte met een miniversie van de Waterpolo.nl Pubquiz. Deze editie van ManMeer!-Café zal gehouden worden in het clubhuis van SWOL 1894 in Zwolle. Je bent daarbij van harte welkom! Deelname is gratis en zeer geschikt voor alle waterpololiefhebbers, trainers, coaches, bestuursleden en teams.

Inloop v/a 19.00 uurMensink Jutte
Start programma 19.30 uur
Napraat met drankje en bitterbal 21.30 uur

Wij zouden het leuk vinden als je aanwezig bent.
Wel graag aanmelden, zodat wij een indruk hebben van wie we allemaal kunnen verwachten. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@waterpolo.nl o.v.v. ManMeer!-Café Zwolle. Doe dat graag voor dinsdag 11 december. Wees er snel bij. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Op onze facebookpagina is een evenement aangemaakt. Zet jezelf op aanwezig en nodig je waterpolovrienden uit. 

We zien je graag in Zwolle in ons ManMeer!-Café!
Waterpolo.nl

Vanwege te weinig animo is dit evenement geannuleerd

Beeld:
Geef je nu op! Donderdag 13 december ManMeer!-Café Zwolle

Reacties

Lees ook

10 april 2019
We hebben helaas moeten besluiten te stoppen met ManMeer!-Coach. Ook onze tweede poging om de trainers en coaches i…
07 december 2018
Het ManMeer!-Café van donderdag 13 december in Zwolle gaat helaas niet door. Er is te weinig animo. Deelnemers die zich…